Τι είναι το e-metamorfosi.gr;

Πρόκειται για μια εφαρμογή που για τον επισκέπτη, λειτουργεί ως εργαλείο αναζήτησης της τοπικής αγοράς και για τον επαγγελματία, ως ένα μέσο προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών του. Στόχος του e-metamorfosi.gr είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού καταλόγου με όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη και γύρω απ’αυτήν, με μια σωστή κατηγοριοποίηση.

Πως λειτουργεί το e-metamorfosi.gr;

Το e-metamorfosi.gr, χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο μηχανισμό αναζήτησης τριών πεδίων :
1ο ΠΕΔΙΟ : “ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΡΟΥ”
2ο ΠΕΔΙΟ : “ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”
3ο ΠΕΔΙΟ : “ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ”

Το 1ο Πεδίο Αναζήτησης είναι το κύριο εργαλείο αναζήτησης. Πληκτρολογώντας την επωνυμία ή την ειδικότητα ή το προιόν που ψάχνουμε λαμβάνουμε άμεσα αποτελέσματα για το κατάστημα ή τον επαγγελματία που θα σας εξυπηρετήσει.
Θα διαπιστώσετε ότι ακόμη κι αν δεν γράψουμε ολόκληρη την επωνυμία ή την υπηρεσία που ψάχνουμε, θα πάρουμε σωστά αποτέλέσματα !
Είμαστε ελάχιστοι αυτοί που θα θυμηθούμε ότι το “Μανάβικο” ή ο “Μανάβης”, στους συνηθισμένους ηλεκτρονικούς οδηγούς αγοράς, θα έπρεπε να γραφτεί ώς “Οπωροπωλείο” ! Δεν πειράζει ! Γράψτε το όπως θέλετε, το αποτέλεσμα θα είναι να βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε.

Το Σύνθημα είναι “Πείτε το όπως θέλετε”!

– Φροντιστήριο Αγγλικών, ή Κέντρο Ξένων Γλωσσών;
– Φανοποιείο, ή Φανοποιεία, ή μήπως Φαναριτζίδικο;
– Ψιλικά Είδη, ή Ψιλικατζίδικο;
– Ψητοπωλείο, ή Οβελιστήριο, ή ακόμη Σουβλατζίδικο;
– Επιχρίσματα, ή Σοβάδες, ή Σοβατζής;
– Πλακίδια Δαπέδου, ή απλά Πλακάκια;
– Καρδιολόγος ή Καρδιολόγοι ή μήπως Καρδ;
Όσο απλά και να περιγράψετε αυτό που ψάχνετε, σίγουρα θα το βρείτε!!!

Μπορεί όμως το απλό να είναι ταυτόχρονα και έξυπνο ;

Μήπως ψάχνετε αθλητικά παπούτσια Adidas;
Θέλετε εξειδικευμένο συνεργείο για το καινούριο σας MINI COOPER;
Ψάχνετε polo της LACOSTE ;
Εάν υπάρχει κάτι από όλα αυτά στην περιοχή μας και το έχει δηλώσει ο συνεργάτης μας επαγγελματίας, θα το βρείτε ακόμη και έτσι!!!

Μέσω του 2ου Πεδίου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση των κατηγοριών Επαγγελματιών, Καταστημάτων και Υπηρεσιών που έχουμε κατασκευάσει :
π.χ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ & ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Σ’αυτή την περίπτωση θα δείτε όλους τους επαγγελματίες / καταστήματα που υπάρχουν στην κάθε κατηγορία.

Μέσω του 3ου πεδίου, μπορείτε να εξειδικεύσετε την αναζήτησή σας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή σε μια γειτονική πόλη. Σύντομα, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν κατά την επαφή μας με τις τοπικές επιχειρήσεις, ίσως εισάγουμε και τα τοπονύμια της πόλης μας π.χ. Μποφίλια, Καναπίτσα, Νέα Ζωή κλπ

Τι είναι το e-metamorfosi.gr για τον επαγγελματία;

Στον επαγγελματία δίδεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός πλήρους προφίλ ή της χρήσης εκπτωτικών προσφορών μπορούν να ωφελήσουν πολλαπλά την καταχωρημένη επιχείρηση, που θα αποκτά ένα νέο μέσο επικοινωνίας, με το οποίο:

• Θα εντοπίζεται από το αγοραστικό κοινό.
• Θα διαφημίζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.
• Θα αναρτά τις ανταγωνιστικές τιμές του.
• Θα δημοσιεύει ψηφιακά τους καταλόγους του.
• Θα δημιουργεί μια οδό κατεύθυνσης προς την ιστοσελίδα του κερδίζοντας επισκεψιμότητα.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που ψάχνετε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.
Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού Επαγγελματικού & Επιχειρηματικού οδηγού Μεταμόρφωσης, e-metamorfosi.gr , επισκεφθείτε την σελίδα «FAQS» ή Στείλτε μας την ερώτησή σας, την οποία θα χαρούμε να απαντήσουμε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.