Είναι η επιχείρησή μου καταχωρημένη στo e-metamorfosi.gr;

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στη Μεταμόρφωση, τότε πιθανότατα είστε καταχωρημένος στον κατάλογό μας. Αν πάλι δεν βρίσκεστε καταχωρημένος στον κατάλογό μας τότε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα καταχωρήσουμε την επιχείρησή σας άμεσα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.Μην ξεχάσετε να μας στείλετε τα απαιτούμενα στοιχεία όπως περιγράφονται στο μενού “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” , ώστε να είναι πλήρης η καταχώρησή σας.

Πως θα ελέγξω εάν η επιχείρησή μου έχει ήδη καταχωρηθεί στις σελίδες του e-metamorfosi.gr;

Για να ελέγξετε εάν εχουμε συμπεριλάβει την επιχείρησή σας, χρησιμοποιήστε το 2ο ΠΕΔΙΟ αναζήτησης “ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”, αρχίστε να πληκτρολογείται το όνομα της κατηγορίας, στην οποία θα έπρεπε να υπάρχει η επιχείρησή σας και πατήστε “Αναζήτηση”. Θα πρέπει να βρείτε την επιχείρησή σας και αυτή να περιγράφεται με τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας ( Επωνυμία, Διεύθυνση, Τηλέφωνο). Εάν δεν βρείτε την επιχείρησή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο πεδίο “Επικοινωνία”. Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να πραγματοποιηθεί η καταχώρησή σας.

Δεν εμφανίζεται η επιχείρησή μου όταν ψάχνω μέσω του 1ου ΠΕΔΙΟΥ Αναζήτησης,”ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΡΟΥ”, παρά εμφανίζεται ΜΟΝΟ εάν ψάξω γράφοντας την ακριβή της επωνυμία. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί η καταχώρησή σας, περιλαμβάνει μόνο τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας. Στείλτε μας όπως περιγράφεται ΕΔΩ λεπτομερή στοιχεία επικοινωνίας κι εμείς θα τα εισάγουμε. Πληροφοριακά, Στο 1ο ΠΕΔΙΟ Αναζήτησης ο επισκέπτης λαμβάνει αποτελέσματα για τις απλές καταχωρήσεις μόνο εάν γράψει την ακριβή επωνυμία της επιχείρησης. Εάν, όμως τοποθετηθούν ειδικές λέξεις κλειδιά (tags) τότε η επιχείρηση εμφανίζεται και με όποια λέξη σχετική με το επιτήδευμά της και τις υπηρεσίες της.

Π.χ Εάν κάποιος ψάχνει “Καρδιολόγο”, ήδη από τα πρώτα γράμματα που θα πληκτρολογήσει στο 1ο πεδίο “ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΡΟΥ” δηλαδή : (Καρδ), κάνοντας κλίκ στο κουμπί “Αναζήτηση” θα βρεί όλους τους καρδιολόγους που έχουν φροντίσει να εμπλουτίσουν σε συνεργασία με την ομάδα μας την καταχώρησή τους. Εάν κάποιος πραγματοποιήσει αναζήτηση μέσω του 2ου πεδίου “ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”, με τον ίδιο τρόπο και επιλέξει κατηγορία “Καρδιολόγοι”, πατώντας “Αναζήτηση” θα εμφανιστούν ΟΛΟΙ οι καρδιολόγοι της Μεταμόρφωσης (με αλφαβητική σειρά ). Ενας Καρδιολόγος με απλή καταχώρηση θα εμφανιστεί μέσω της αναζήτησης στο 1ο ΠΕΔΙΟ, ΜΟΝΟ εάν ο χρήστης γράψει το όνομά του.

Γιατί να φροντίσω ώστε να κάνω πληρέστερη την καταχώρησή μου;

Μόνο έτσι εκμεταλλεύεστε όλες τις επιλογές που προσφέρει η εφαρμογή www.e-metamorfosi.gr. Η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στις αναζητήσεις με όλες τις πιθανές λέξεις που θα μπορούσαν να την περιγράψουν μέσω ειδικών tags που, όπως είπαμε, χρησιμοποιούμε Π.χ Ρούχο ή ένδυμα, παπούτσια ή υποδήματα. Ακόμη και καφετέρια ή kafeteria, ίσως καφε (χωρίς τόνους) ή cafe. Γιατρός ή Ιατρός ή doctor και giatros. . Tα link στην ιστοσελίδα σας και τα κείμενα που θα χρησιμοποιηθούν σε συνάρτηση με τον τεχνολογικά προηγμένο σχεδιασμό του www.e-metamorfosi.gr, θα προσδώσουν την απόλυτη ηλεκτρονική ταυτότητα στην επιχείρησή σας. Είναι επίσης σημαντικό, ότι δίδεται η δυνατότητα δημοσίευσης εκπτωτικών κουπονιών και προσφορών, οι οποίες σίγουρα θα προσεκλύσουν όσους θελήσουν να τις εκμεταλευθούν.

Ποιες οι διαφορές μεταξύ “ΑΠΛΗΣ” και “ΣΥΝΘΕΤΗΣ” καταχώρησης;

Η ΑΠΛΗ καταχώρηση, περιλαμβάνει μόνο βασικά στοιχεία επικοινωνίας. Η ΣΥΝΘΕΤΗ καταχώρηση, παρέχει επιπλέον δυνατότητες όπως ωράριο λειτουργίας, email link, web site link, logo image, περιγραφή επιχείρησης , ειδικά tags (λέξεις κλειδιά), φωτογραφίες, καθώς και εκπτωτικές προσφορές της επιχείρησή σας, που εμφανίζονται στην Αρχική σελίδα του e-metamorfosi.gr.

Τι είναι τα tags (λέξεις κλειδιά) ;

Οπως είπαμε παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης λέξεων κλειδιών για την εμφάνιση στα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος επιχειρηματίας, έχει φροντίσει να μας ενημερώσει σχετικά με τις λέξεις που πιθανόν θα επέλεγε ένας χρήστης να πληκτρολογήσει σε μια μηχανή αναζήτησης ώστε να καταλήξει στην επιχείρησή του, θα μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με λέξεις κλειδιά που μπορεί να είναι τα π.χ τα brands που αντιπροσωπεύει ( όπωςΝΙΚΕ, ADIDAS, BMW κλπ), ή άλλες ονομασίες του αντικειμένου τους, όπως για παράδειγμα ένας δικηγόρος μπορεί να επιλέξει τον όρο “Νομικό γραφείο”, ή “διαζύγια”, κλπ.

Πώς ακριβώς γίνεται η συλλογή και η χρήση των στοιχείων μου;

Όλα τα στοιχεία συλλέγονται από ελεύθερες πηγές στις οποίες υπάρχουν ήδη δημοσιευμένα (τηλεφωνικούς καταλόγους κλπ). Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της επιχείρησής σας, και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του e-metamorfosi.gr. Τα στοιχεία δεν παραχωρούνται σε τρίτους σε μορφή λίστας, αλλά είναι διαθέσιμα μέσα από την ιστοσελίδα του e-metamorfosi.gr.

Πόσο κοστίζει η καταχώρηση στο e-metamorfosi.gr;

Η καταχώρηση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και η εφαρμογή δημιουργήθηκε από ενεργούς δημότες της Μεταμόρφωσης για την στήριξη της τοπικής μας αγοράς.

Θέλω να καταχωρηθώ, υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να χρεωθώ;

Όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Η καταχώρηση είναι δωρεάν, και θα παραμένει δωρεάν.Επίσης δεν έχουμε σκοπό να ενοχλούμε τους επχειρηματίες μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Η μόνη ενημέρωση που θα δέχεστε από το e-metamorfosi.gr, θα είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με χαμηλή συχνότητα και περισσότερο για τεχνικά θέματα που αφορούν στην καταχώρησή σας.

Μπορώ να αλλάξω ή να διορθώσω τα στοιχεία της καταχώρησής μου;

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στην καταχώρησή σας, ή αλλάξατε κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, επισημάνετε μας τα στοιχεία που πρέπει να αλλαχτούν και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για επιβεβαίωση και αλλαγή.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω απ’ευθείας την αλλαγή του περιεχομένου μόνος μου, αλλά πρέπει να την κάνετε εσείς;

Για να υπάρχει μια συνοχή στην εμφάνιση όλων των καταχωρήσεων (όχι κεφαλαία γράμματα, όχι Greeklish, όχι ορθογραφικά λάθη), και να διατηρείται η λειτουργικότητα του οδηγού, αποφασίσαμε να έχουμε εμείς, την εποπτεία των αλλαγών και των καταχωρήσεων.